Hozzávalók
- 3 darab érett paradicsom
- 2 gerezd fokhagyma
- frissen őrölt Himalája só
- frissen őrölt bors
- bazsalikom
- 1 evőkanál Felix cukormentes ketchup
A paradicsomokat alaposan megmossuk,és apró kockákra szeleteljük. Természetesen a zöld csumáját kivágjuk!!! Már alapból egy jól záródó dobozba készítem ezt a finomságot,hogy ha elkészítettem,csak be kelljen tenni,és várni,hogy összeérjenek az ízek. A paradicsomokra zúzzuk a fokhagymát, a sót, borsot és a bazsalikomot. Akkor lesz igazán csodás, ha frissen tépkedett leveleket aprítasz apróra,de most én is szárítottat használtam. Jó alaposan összeforgatom a kezemmel,majd rányomom a ketchupot,és már kész is. Tető rá, hűtőbe teszem,és várok! Ma egy nagyon finom, roppanós focaccia feltétjeként tálaltam.
Gyors, egészséges és nagyon olasz! ;)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése