2014. április 21., hétfő

Ananászos zeller sali

Könnyű,gyors,és édes. Remek,ahogy az édes szinte krémesen puha ananász ízét fantasztikusan kiegészíti a roppanós,élénk zöld zeller :) Így húsvét után szerintem mindenkinek jól esik valami könnyű,és fantasztikusan ízes fogás. Én a füstölt sonka mellé ettem,hogy még szuperebb ízkombinációt érjek el.

A recept egyszerű,és nagyszerű.

Hozzávalók

  • 3 zeller szár
  • 2 szelet nyers ananász
  • 1 evőkanál L-free laktózmentes natúr joghurt
Minden alapanyagot megmosok, és apró kis falatkákra vágok. Ráöntöm a joghurtot, és hagyom 1-2 órán át a hűtőben teljesen lehűlni. Nagyon szuper lesz :) Ha ínyenc vagy, 1 csipet őrölt fekete borssal is meghintheted. Így az édes ízt egy kis pikáns csípősséggel ki tudsz egészíteni. Fantasztikus! :)


Próbáljátok ki,nem fogjátok megbánni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése