Szerintem sokan
vagyunk úgy,hogy egy kirándulás, vagy egy egész napos utazás előtt kicsit
túlméretezzük az elemózsai mennyiségét. Bár, inkább egyel több szendvicset
csomagoljunk,minthogy teljesen kiéhezve érjünk haza. Azt hiszem ennél rosszabb
nincs is! Így, most a „maradék” szendvicsek újrahasznosítására adok egy jó kis
tippet.
DE! nagyon fontos,hogy ez maximum másnap délelőttig jó megoldás,mert ha még hűtőbe is tesszük az ételt, egész nap a táskánkban melegedett. Nemrégiben egész nap utaztunk,így persze nekünk is maradt 1-1 finom szendvics a táskánkban. Este betettem a hűtőbe, majd másnap reggelire felturbóztam.
Hozzávalók
DE! nagyon fontos,hogy ez maximum másnap délelőttig jó megoldás,mert ha még hűtőbe is tesszük az ételt, egész nap a táskánkban melegedett. Nemrégiben egész nap utaztunk,így persze nekünk is maradt 1-1 finom szendvics a táskánkban. Este betettem a hűtőbe, majd másnap reggelire felturbóztam.
Hozzávalók
- 2 szelet Ceres Slimm kenyér
- 1 Medve laktózmentes kocka sajt
- 1 szelet sonka
- retek karikák
Mikor reggel kivettem a hűtőből, szépen kicsomagoltam és feltettem egy
teflon serpenyőt melegedni a gázra(zsiradék nélkül). Míg a retket kiszedtem a
szendvicsből, háromszög formára vágtam. (csak átlósan ketté vágtam) A tetejére
1 szelet kemény sajtot tettem,és a sajtmentes felével lefelé a serpenyőbe
tettem. Amint megpirult, és a belül lévő sajt elkezdett csordogálni,
megfordítottam, és a sajtos felét is megsütöttem. Lelocsoltam egy kevés
ketchuppal (Felix cukormentes), és piros paprika szeletekkel tálaltam.
Természetesen egy finom habis kávé kíséretében tálalom.
Ropogós, meleg , és friss. Senki nem fogja érezni, hogy az 1
napos kirándulós szendvicset majszolja! Édes ébredés lesz :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése